Peuterochtend

Peuterochtenden

De overstap naar de basisschool is spannend en nieuw, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Voor sommige kinderen en ouders is de basisschool geheel nieuw, terwijl deze voor andere kinderen en ouders al bekend is. Door de kinderen en ouders kennis te laten maken met de basisschool, wordt de overstap minder groot en vooral leuk!
De peuterochtenden worden georganiseerd voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar. Kinderen die al op de Bomans zijn ingeschreven zijn van harte welkom, maar ook de kinderen waarvan de ouders zich aan het oriënteren zijn op scholen, zijn van harte welkom!
De peuterochtenden vinden plaats op woensdagochtend van 10.00-11.00 uur, onder schooltijd, zodat u ook een kijkje in de school kunt nemen.

Iedere peuterochtend zal in het teken staan van een thema en naar aanleiding van dit thema zal er een leuke activiteit met de kinderen worden gedaan, bijvoorbeeld het voorlezen van een prentenboek, een leuke telactiviteit of lekker klimmen en klauteren in de speelzaal. We sluiten de ochtend af met een bekertje limonade en wat lekkers en voor u als ouders is er een kopje koffie of thee.
U en uw kind zijn van harte welkom op de Bomans! Graag tot ziens!

U moet zich aanmelden voor de peuterochtend via onderstaand mailadres:
peuterochtend@godfriedbomansschool.nl

De data voor het schooljaar 18-19 zijn:

Woensdag 28 november 2018

Woensdag 13 februari 2019