SAMEN VOORUIT!!!

Welkom op de website van de Godfried Bomansschool!

Net als in de sprookjesachtige verhalen van Godfried Bomans, valt er in de basisschooltijd van uw kind zóveel te ontdekken. De website van onze school helpt u daarbij opweg. We vertellen wat onze school voor ogen heeft en hoe we samen met u en uw kind leren leuk maken.
De Bomans is een katholieke basisschool die kinderen persoonlijke aandacht geeft. Rust, ruimte en structuur vinden we belangrijk. Daarbij hebben de leerkrachten een sturende rol en maken we gebruik van moderne lesmethoden, digitale schoolborden en tablets. Samen vooruit! is onze missie. We werken gericht aan een brede ontwikkeling van de leerlingen. Sinds schooljaar 2013-2014 wordt er Engels gegeven in groep 1 t/m 8. Kinderen werken zoveel mogelijk samen om van en met elkaar te leren. Veiligheid staat daarbij voorop, zodat ieder kind iedere dag met plezier en met een veilig gevoel naar school kan gaan.

Wilt u meer weten over onze school en een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact met ons op: 070-3904426
.